Beste klant, 

Na bijna 50 jaar werkzaam te zijn geweest in de poster business, waarvan ruim 20 jaar als zelfstandige groothandel is het nu tijd voor andere bezigheden. Gezien mijn leeftijd en gezondheid wil ik gaan genieten van meer vrijheid.

Gelukkig hebben we wat betreft de posters en posterhangers een uitstekende “opvolger” gevonden in Hole in the Wall. Jarenlang kocht ik onder andere posters bij hen in. Hole in the Wall heeft een uitgebreide collectie posters en nog veel meer artikelen die voor u interessant kunnen zijn. Een vertegenwoordiger van Hole in the Wall zal u zo spoedig mogelijk bellen of bezoeken om een en ander door te nemen. Natuurlijk kunt u ook zelf contact met hen opnemen voor meer informatie.

Voor wat betreft de spaarpotjes hebben wij tevens een uitstekende opvolger gevonden in Artige. Als leverancier van onder andere kaarten zullen zij zich nu ook met veel plezier gaan bezighouden met het bijhouden en op termijn uitbreiden van de collectie spaarpotjes, zodat het een levendige "stal" zal blijven. Een vertegenwoordiger van Artige kan contact met u opnemen, en natuurlijk kunt u altijd zelf contact opnemen.

Rest mij u als klant te danken voor het vertrouwen dat u in mij hebt gesteld, ik ben altijd met ontzettend veel plezier langsgekomen en heb fijne gesprekken mogen voeren.

Dat zal ik zeker gaan missen! Voor u veel succes voor de toekomst.

Charles en Marianne

Charma posters & gifts